ADANA / KARAİSALI - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Çeceli Mahallesi 2004 Sokak No.5 Karaisalı
Vizyon
Atatürk ilkelerine bağlı, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan, ülkemizi emanet edebileceğimiz, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrenmeyi öğreten,öğrenci başarısı ve kişisel gelişimi için her türlü eğitim tekniğinden yararlanan, evrensel değerlere sahip lider bireyler yetiştirmek ve bilgiyi izleyen, bilgisi izlenen ve ilgi duyulan seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Okulumuz ve öğretmenlerimiz tüm öğrencilerimizi ilkokul seviyesi öğrencisinin kazanmış olması gereken tüm davranışları kazanmış olarak ortaokula göndermek için gayret göstermektedirler.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08:30-11:55 12.55-14.30
KLima
İl Merkezine ulaşım belediye ve özel minibüslerle sağlanmaktadır
Servis Bilgisi
Öğrenciler okula yaya olarak veya aileleri tarafından özel araçlarla gidip gelmektedirler.Okul Servis hizmeti bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçenin merkezinde yeralmakta olup,okulun bulunduğu yer tüm resmi kurumlara,çarşı merkezine ve ulaşım araçlarına 5-6 dakikalık mesafededir.
Adana İline Uzaklığı 40 Km. Karaisalı merkezde bulunmakatadır.
İlçe merkezinin tek ilkokulu olması nedeniyle kontenjan sınırı bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
Her öğretim yılında öğrencilere yönelik sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler(futbol turnuvası,satranç turnuvası,kermes,resim yarışmaları ve farklı etkinlikler)gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları
e-Twinning projeleri Gençlik Spor Bakanlığının yapmış olduğu bir proje yürütülmüş,yine öğretmenlerimizin okul bünyesinde gerçekleştirdikleri projeler.
Yetişkin Eğitiminde Personel ve Öğrenici Hareketliliği K-122